VISIE

Enjoy heeft, als 1e weddingplanner van België, met zoveel liefde, kennis en passie voor het beroep al sinds 2001 ontelbare huwelijken en andere (bedrijfs)feesten in goede banen geleid. Ze neemt de totaalorganisatie danig ter harte, laat niets aan het toeval over, regelt van A tot Z, volgt de nieuwste trends op, zorgt voor een duidelijke communicatie, een transparant overzicht, ...

Bij ons is feesten gebaseerd op persoonlijke benadering, continu overleg en open aanpak. Je mag aan je speciale dag enkele een perfecte herinnering overhouden! Alle zorgen en onzekerheden worden weggenomen, we beloven jullie een schitterend eindresultaat!

Versterkt door haar team van gedreven feestarchitecten en zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, durven we wel zeggen dat wij uitblinken in ons vak!

We go for happy faces, let’s Shake Hands* & so much more.

Shake Hands*:
Dit is een overeenkomst die je nog niet definitief verplicht tot samenwerking met ons, maar geeft ons de financiële dekking van de uitgetrokken tijd ter voorbereiding voor opstelling offerte en ideeën. Een volgende stap en na overeenkomst van bovenstaande adviezen, wordt een nieuwe offerte opgesteld in functie van en met betrekking tot uw event.

Wie is Joyce De Troch,
de wedding & party planner?

Op de allereerste plaats ben ik mama van 2 parels van dochters. Een engeltje en een bengeltje. Laat me zeggen dat er eentje het karakter heeft van haar zachte, lieve papa en nummertje 2 zou je kunnen omschrijven als ‘onder een appelboom vind je geen peren’. ☺

Laat ze hun eigen maar zijn, het staat ze goed en ze komen er! Echt wel.

Mijn belangrijkste taak hier is hun een warme thuis geven, ze overladen met kussen en knuffeltjes en op het gepaste moment zal ik ze wel leren wat het is om groot te worden. Uiteraard normaal. Maar ik heb nog wat tijd en ik laat ze nog in hun kleuterige onschuld en verder dan ‘snoepjes zijn slecht voor je tandjes’ ga ik nog even niet.

Het gaat ze goed en ze genieten! Ik ook. Van hen, hun papa, mijn beroep, onze poezen.

Mijn geschiedenis

Ik startte in 2001 Enjoy op samen met mama Vera naar aanleiding van mijn eigen huwelijk in Zuid Spanje.

Ik had de smaak te pakken om dit te organiseren. Alles, geen detail overslagen, van A tot Z. Net zoals ik voor mezelf had gedaan, wilde ik dat anderen van mijn skills konden meegenieten. Een naam zoeken was dan ook niet moeilijk. ENJoy(ce). Heb je’m? ☺

We waren dan ook de eerste Weddingplanner op de Belgische markt. Een perfect team waren we. Mama is intussen gestopt en ik heb ze zelfs moeten vervangen door meerdere anderen. ☺ Zo een fantastische synergie hadden wij.

Maar geen paniek, na meer dan 15 jaar ondertussen, staat Enjoy er nog steeds! In binnen- & buitenland. We verzorgen huwelijken, verjaardagen, jubileums, babyborrels, bedrijfsfeesten, ...We hebben ze allemaal in zoveel veelvouden georganiseerd, dat ze optellen onbegonnen werk zou worden. Ik laat me dan ook reeds al die jaren omringen door de beste zelfstandige onderaannemers met als resultaat enkel topfeesten!

Ups en downs

Oh ja, zoals u en ik zijn we op ons terrein bekritiseerd geweest, gekopieerd geweest, jaloezie moeten incasseren, zoveel paddenstoelen in het sprookjesbos zien groeien, de ene al giftiger dan de andere. Maar vandaag denk ik daar het volgende over: jaloezie is een goede barometer die weergeeft dat we sterk bezig zijn. Mensen zullen nooit jaloers zijn op mislukkelingen! 😉 Mama zijn maakt me sterker en vergevingsgezinder denk ik.

Er was tevens ook kort Like a Virgin Events in mijn organisatorisch leven. Maar, mijn engeltje haalde er niet voldoende hoogte, vond ik. Onze dromen lagen niet op dezelfde wolk-lengte. Desalniettemin toch weer wat fijne mensen leren kennen, weer een ervaring rijker.

Mijn toekomst

Maar zoals het spreekwoord zegt, niemand laat zijn eigen kind alleen, dus ben ik (plichts)bewust terug naar mijn wereld van ‘genieten’ gegaan. Enjoy staat nog steeds synoniem voor perfecte feesten van toch wel enig niveau, met gelukkige, genietende genodigden, tevreden klanten en zoete nasmaken. En daar doe ik het voor. Ik hou ervan dat anderen het goed hebben! Het heeft altijd in mij gezeten.

That’s me & I like it! So just Enjoy!!

MIJN ADVIEZEN

In 2009 gaf ik een boek uit, “Feesten, zo organiseer je ze”.
Handig, voor mocht je zelf aan de slag willen gaan of gewoon, als weetjes.
Lucratief en afwisselend zal ik met jullie stukjes hieruit delen.
Graag gedaan! ;-)

Tip 1:
Aanvoelen of je met de planning voor je feest ‘juist’ zit, is voor velen erg moeilijk. Moet je nu al die deejay bellen of kan je nog een aantal weken wachten? Sommige zaken regel je best zo snel mogelijk (feestlocatie, traiteur, fotograaf, deejay,…), maar met bepaalde details zoals decoratie of afwerking wacht je beter tot op een later moment zodat alles uiteindelijk één mooi geheel vormt. Kan je dit alles maar moeilijk inschatten, dan is een partyplanner uiteraard dé aangewezen persoon om je hierbij te helpen.

Tip 2:
Een feestje bij je thuis is misschien wel een extra telefoontje naar de verzekeringsmaatschappij waard, maar je mag er in principe vanuit gaan dat jouw familiale verzekering alle kosten dekt bij schade aan goederen of derden. Plaats jouw meest kostbare stukken in ieder geval uit de buurt van de feestvierders en zorg ervoor dat je gasten niet elk hoekje van je huis als feestplek gaan inpalmen. Draai links en rechts de sleutel van enkele kamers om en stop die in je broekzak.

Tip 3:
Plaats jezelf bij de organisatie van je feest steeds in de plaats van de genodigde en weet hoe je zelf graag ergens ontvangen wordt. Wat lust, drink en proef jij het liefst? Op wat voor parking laat jij je wagen met een gerust hart achter? Op welke manier word jij graag geanimeerd? Beleef vooraf virtueel je eigen feest en bekijk het van op afstand.