Diensten

WEDDINGPLANNER

Tijd om je te laten verwennen op je weg naar en tijdens een memorabel huwelijksfeest!
We staan het bruidspaar en hun omgeving bij met raad en daad, uiteindelijk voeren wij uit. Beeld jullie maar eens in, alle zorgen van jullie schouders genomen, rekening gehouden met jullie dromen, uitvoering van jullie wensen. Geloof me, een échte weddingplanner spaart je zorgen, centjes en energie uit opdat jullie ten volle kunnen genieten van jullie unieke, liefdevolle dag!

PARTYPLANNER

Of je nu een verjaardag, productvoorstelling, productlancering, privéfeest, incentive, home-party, babyborrel, communie, ... in het vooruitzicht hebt: Enjoy wordt sowieso je ideale partner voor een uitmuntende party!
Of het nu over een event in zijn totaliteit gaat, of een deel ervan, enkel de decoratie of enkel consultancy: wij helpen je op alle vlakken!
Iedere potentiële feestvierder heeft verschillende wensen en eisen, elk feest heeft zijn specifieke reden, grote of kleine aantallen, een uitgebreid of iets beperkter budget.
Iedereen wordt bij ons verwend!

THUIS FEESTEN

Wil je alle gemakken van uit eten gaan maar toch relax thuis genieten, dan is dit de ideale formule!
Verschillende mogelijkheden, vele voordelen, keuze uit:

  • Een persoonlijke ontvangst en bediening door een professionele ober / butler
  • aangepaste tafel- en/of sfeerdecoratie
  • Een kok die je menu bereidt naar jouw smaak en wensen in jouw keuken
  • Je servies blijft in de kast, we zorgen voor cateringmaterialen
  • Eventueel uit je eigen wijnkelder degusteren
  • Eten aan een eigen tempo, met zelfgekozen muziek
  • Genieten van een sigaretje of een heerlijke Havana bij de digestief
  • Dus, van versiering tot en met de opkuis en/of een deel ervan.

FEESTEN IN HET BUITENLAND

Wens je te feesten of (niet-officieel) te huwen in het buitenland, dan realiseren wij met feestelijk genoegen jullie schitterende dag(en)! We beginnen uiteraard met een verkennend gesprek en aan de hand van deze info, vertrekken we richting buitenland om te scouten of baseren we ons op eerdere ervaringen.
We zoeken naar je persoonlijke wensen ter plaatse, leggen de 1e contacten, vragen reeds prijzen op, nemen foto’s naar werkelijkheid. Kortom, we bezorgen je bij terugkeer een 1e realistisch beeld qua budget en mogelijkheden.
Niets wordt aan het toeval overgelaten: de bloemenversiering, de babysit, de band, het vervoer, de overnachtingen ... we zorgen voor elk detail!

SOS ENJOY

Kom je als particulier/organisator voor verrassingen te staan, dan kunnen we je concreet bijstaan met raad en eventueel daad, via zeg maar ‘SOS Enjoy’:
Obstakels op je voorbereidingsweg?
Je bent volle moed en super enthousiast aan de organisatie van je feest of huwelijk begonnen, maar het lijkt al snel tijdrovender en ingewikkelder dan je oorspronkelijk dacht...
Je vindt de gepaste leverancier niet of ondervindt een last minute probleem? Laat ons je uit de nood helpen!

CONSULTANCY

Enjoy is de perfecte oplossing voor management assistents of eventmanagers met beperkte tijd. Of gewoon, omdat je het liever zelf praktisch in handen houdt voor de schermen maar een helpende, ondersteunende hand kan gebruiken in de coulissen.
We bekijken samen de doelstelling van het event en begeleiden in de structuur van de conceptontwikkeling.
Voor jou zoeken naar de gepaste toeleveranciers en/of het uitschrijven van een scenario, zullen tijd en geld besparen. Hierbij brengen we opdrachtgever en onderaannemer met elkaar in contact.

En verder...

BUCKET LIST EVENTS

Wat wil jij in je leven zéker gedaan hebben? Wij organiseren alvast enkele keren per jaar een uniek event!
www.bucket-list.events

MARRYOKE

Hoe gaat het in zijn werk? Je kiest zelf een happy nummer en van daaruit begint de pret. Wij zorgen voor de songtekst, regie & de cameraman, jij regelt je genodigden die zomaar acteurs worden in jouw filmpje. Spontaniteit ten top! Geen saaie veel te lange reportage, maar een 3 à 4-tal minuten ambiance!
Klik hier voor een voorbeeld

PRESENTATIE

Sinds 1995 is Joyce De Troch actief als presentatrice, zowel voor privé- en bedrijfsfeesten. Hiervoor volgde ze oa mediatraining in Nederland bij Dr. Suzanne Piët.
Heb je dus behoefte aan een vlotte dame die het geheel zakelijk en professioneel aan mekaar praat met gevoel voor timing en regie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

DJOYCE

DJ Crazy Sir G heeft in het voorjaar van 2015 Joyce gestimuleerd haar muzikale feeling (neen, geen zang) te helpen ontwikkelen in wat vandaag en na veel oefenen, uitgedraaid is tot een sterk duo achter de draaitafel! Do you feel like going Crazy? Wij zijn te boeken als duo! Whoopa, ’t dak van de tent!! (tenzij het een Enjoy tent is natuurlijk)
www.crazysirg.com